Referencer


"I 2009 afholdt vi i Investeringsforeningen Nykredit Invest en række
medlemsmøder. Vi havde mere end 3.000 deltagere totalt. Finn Nørbygård var gæsteforedragsholder ved arrangementerne og dette til stor glæde for de mange fremmødte. Finns tilstedeværelse bidrog ikke blot positivt til antallet af tilmeldinger, vores gæsters evalueringer vidnede også om, at Finns foredrag var meget relevant og underholdende.

Vi vil til enhver tid anbefale Finn som foredragsholder ved lignende arrangementer."

Frederik Lewinsky, Marketingkonsulent
Nykredit Asset Management

nykredit

border

"Vi tilbragte nogle meget spændende timer med Finn Nørbygaard. Han kom med et udfordrende oplæg om inspiration på et kursus for projektledere i
forbindelse med et modul om kreativitet og innovation.

Alle var begejstrede for Finns nærvær og dynamiske samspil med holdet."

Preben Grønkjær, specialkonsulent i ledelse, mag.art.
Region Syddanmarks Ledelsesakademi

regionsyddanmark

border


Vi hos Synergi her på Færøerne, var meget tilfredse og glade for dit foredrag til "Årets lederdag" og fik mange positive tilbagemeldinger bagefter;-)

Åsa Andreasen
Synergi

synergi


border


"Super godt foredrag, vi blev klogere og underholdt"

Dorte Thorsø, Souschef
Danske Bank

danskebank


border"Virksomheder kan lære af Nørbygaard"

Stevns kommune

stevns

border
"Vores gæster udtrykte stor begejstring og havde en rigtig god oplevelse af aftenen, hvor Finn blev interviewet omkring IT Factory m.v. - Finn udviste stor menneskelighed og åbenhed og leverede en fornem performance til glæde for vores gæster, som bl.a. var mødt op for at høre Finn.

Mange / langt de fleste gav efterfølgende udtryk for en super aften med en rigtig indlevelsesrig foredragsholder/historiefortæller - ja mange var henne og spørge videre efter "indslaget".

Vi vil gerne bruge Finn igen, når vi har/får en lejlighed til det, godt gået Finn."

Morten O. Hedemann, Direktør
Handelsbanken

handelsbanken

border
"Finansiering - et seriøst tema med seriøse budskaber. Men Finn rundede det af på fornem og humoristisk vis"

Torsten Gruhn, Chefkonsulent
Agri Nord

agrinord

border
”Business College Syd engagerede Finn Nørbygaard til at deltage i et kunde arrangement vi afholdte for virksomhedsledere, HR folk og andre.

Arrangementet omhandlede vigtigheden af til stadighed at uddanne og udvikle medarbejderne for at fastholde medarbejderen og sikre virksomhedens udvikling. Finn lykkedes med at binde vores emner sammen med hans egne erfaringer på en saglig og ikke mindst morsom måde som vores ca 150 gæster syntes fantastisk godt om.”

Karsten Trend Poulsen
Business College Syd

businesscollege

border
"Finn Nørbygård tryllebandt hele salen fuld af landmænd i fem kvarter"

Vestjysk Landboforening

vestjysk


border


"Tak for et godt og tankevækkende foredrag. Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra mødet"

Jan Hansen, Filialdirektør
Nordea, Rødding

nordea


border"Vi havde inviteret Finn Nørbygaard til at holde et indlæg for vore medarbejdere omkring samarbejde-kommunikation-stresshåndtering . Forventningerne var høje - og de blev fuldt indfriet. Med sit kendskab til de psykologiske påvirkninger af os mennesker via sin uddannelse som psykoterapeut og egne oplevelser fra sin mangeårige karriere fortalt med sin jyske humor, lykkedes det Finn Nørbygaard at skabe en sammenhæng og bevidsthed af betydningen af et godt samarbejde og en stærk kommunikation. Feedback fra vore medarbejdere på en skala fra 1-5 er et stort 4-tal"

Dansikring Direct

dansikring

border
"Det var super godt :)

Det var rigtig godt at vi havde sendt vores mail omkring vores situation, den havde han læst og var derfor inde i hvordan tingene lå. Han tog fint udgangspunkt heri. Alle i huset vi har hørt - var begejstrede.

Så vi er rigtig meget tilfredse".

SKAT (Randers)

skat


border"Super foredrag på Pejsegården. Gode tilbagemeldinger.

Rigtig godt."

Fyns Politi

politi

border
"Finn Nørbygaards foredrag tryllebandt 260 menesker, alle var meget fascinerede af Finn Nørbygaards ærlige og ligefremme facon. Alle var efter foredraget enige om, at det havde været en meget interessant og spændende oplevelse. Vi kan derfor give dette foredrag vores bedste anbefaling"

Toyota

toyota

border
”Som den første i en række af talkshows her på Karrierebar i kødbyen, holdte Finn et ærligt og rådt talkshow.
Vi kan kun anbefale Finn som er yderst inspirerende..."

Jan Topp-Odgaard
KarrierebarVores personaleforening havde en rigtig god og sjov aften med en Finn Nørbygaard i fin form om end anderledes end man typisk ser ham.

Han serverede et dybsindigt og alvorligt foredrag, dog serveret med et smil på læben og et glimt i øjet og fortalt med en god portion humor og selvironi.

Det sluttede med en brag af en finale, hvor man for alvor kunne genkende "den gamle gøgler"

Sparekassen Kronjylland

sparekassen

border
"Selv IT-branchen lærte noget af Finn Nørbygaard.

Til vores nyligt afholdte chefkonference havde vi Finn Nørbygaard til at holde det sidste indlæg på dagen. Finn holdt et meget fint og seriøst foredrag med små humoristiske indslag. Af tilhørerne har 89 % givet Finn den højeste vurdering i vores evaluering - Nogle har endda sat ekstra tal på, da de ikke syntes, vores skala var høj nok!

Vi kan derfor varmt anbefale Finn Nørbygaard som foredragsholder."

Anja Hjort - Marketing - & Adm. Chef
CBC-IT"Jadak. Vi hørte Finn Nørbygaard i forrygende storform."

SSKE

sske

border
Det var en veloplagt og særdeles ærlig Finn Nørbygaard, der onsdag aften fortalte godt 200 fremmødte fra Hadsten og omegn, om hvordan Stein Bagger og IT-Factory havde drevet ham ud i den værste krise nogensinde, både økonomisk og personligt.

Lokalavisen.dk

lokal

border
”Vi havde stor succes med at have Finn Nørbygaard til vores kundearrangement i august 2010. Hans foredrag var både humoristisk, seriøst og tankevækkende. Vi fik rigtig god respons fra vores kunder, som takkede for et godt arrangement og et fantastisk foredrag”

Marketing Specialist
Lene Lohse

border

”Tak for et interessant og inspirerende foredrag. Dejligt at se dig i form igen"

Læge Peter Qvortrup Geisling
Lægens bord

border


Jeg har fra deltagerne modtaget stor ROS for dit indlæg !!

Vi oplevede dit indlæg som en god kombination af din oplevelse med IT Factory og din herlige humor. Af de deltagere der var med, kender jeg flere, som ligeledes kæmper i deres egne firmaer for at holde "skuden ovenvande". Jeg er sikker på du har givet dem et løft til at kæmpe videre.

Vi ønsker dig rigtig meget held og lykke i fremtiden.

Helle Zabell, Afdelingskasserer
Lederne i Storstrømmen

border
Finns indslag virkede over alt forventning, fordi Finn var uhyre nærværende og lyttende samtidig med at det foregik topprofessionelt. Kan anbefales.

Marianne Nilsson, Kommunikations- og strategikonsulent
Erhvervsakademi Dania

dania

border”Vi havde - som IT virksomhed – inviteret Finn til at fortælle om de sidste mange år i hans liv – med relation til vores branche – og for os og vore kunder.

Magen til indlevelse, ærlighed, selvironi, glimt i øjet – og vilje og lyst til at fortælle verden om verden som den nu er, skal man lede længe efter.

Vi var alle som en fanget – over de sjove bjerge til de lidt mere ulykkelige dale – og gik alle derfra en stor oplevelse rigere. ”


Søren Peters, Salgsdirektør, Partner
T26 A/S

border

”Et meget ærligt foredrag, der stak dybere, end jeg på forhånd havde forventet. Finn Nørbygaard leverede en række pointer, der gav stof til eftertanke og satte tingene i relief. Foredraget kan varmt anbefales.”


Lars Jørgensen, Områdechef Erhverv
DiBa Bank


diba

border


Finn Nørbygaard optrådte til Nordvestjysk Erhvervsråds årsmøde i oktober 2010, hvor han underholdt forsamlingen over emnet "humor". Det var en god times underholdning med smil og grin - og dermed opfyldte Finn Nørbygaard vores forventninger til en munter eftermiddag.


Mette N. Kristensen, Kommunikationskonsulent
Nordvestjysk Erhvervsråd

border

Vi havde en fantastisk underholdende aften med Finn Nørbygaard som det absolutte højdepunkt. Samtidig var der også undertoner der giver os bankfolk stof til eftertanke, så indslaget rakte dybere end udelukkende at være festligt. 40 minutter med intens underholdning, konstant smil på læben og publikums begejstring.Perfekt fordeling af alvor og selvironi.Top underholdning. Han får vores fulde anbefaling.


Carsten Andersen, Erhvervsrådgiver
Sydbank

sydbank


border


Vi – i Lejerbos HK klub, vil gerne sige dig tak for et utroligt godt foredrag.

Vi har fået mange tilbagemeldinger fra deltagerne, de var meget meget tilfredse. Vi vil samtidig sige, at dit foredrag sætter nogle tanker i hovedet, og det er jo ikke det værste der kan ske.

Endnu en gang tak for dit foredrag – det er rigtig godt gået.

Lejerbos HK

border

Det er første gang jeg har været til et foredrag hvor jeg har fornemmet at det foredragsholderen sagde var ”ægte ægte”.
Jeg vil opfordre alle jeg kender til at komme til dit foredrag.

Niels Møller

iba

border"Forventninger kan være svære at indfri, specielt hvis de er sat for højt. Og forventningerne var høje, da vi indbød næsten 100 kunder til en aften med Finn Nørbygaard. Ikke komikeren, men privatpersonen Finn Nørbygaard.

Det er med stor respekt og glæde over et succesfuldt arrangement, at jeg skriver disse ord. Sjælden er jeg blevet så godt underholdt med en åben, ærlig og personlig refleksion over livets mangfoldigheder.

Med hjerte og smerte, fik vi alle noget med hjem, og en dybere forståelse for livets op- og nedture.

Tak for en fantastisk aften."


Michael Jul, Adm. Direktør
Backspin Business Danmark

backspin

borderTak for din indsats, på Hotel Prindsen, hvor samtlige deltagere var meget overrasket over den "hud-ærlige" og ikke mindst positive Finn Nørbygaard, der gav os en fantastisk oplevelse af en personlig krise-oplevelse, kombineret med en stærk livs-gnist og godt humør, der smittede af på resten af vores aften. Det var en god oplevelse, som vi talte meget om, efter foredraget.


Carsten Smith Thorius
Grafisk Arbejdsgiverforening

grafisk

borderTak for et godt og oprigtigt foredrag. Det var meget oplevelsesrigt, spændende og lærerigt - fortalt på en meget menneskelig men stadig humoristisk facon.

De følgende 20 minutter efter showet var slut gik samtalerne, hele vejen rundt, om det du havde fortalt. Det havde efterladt stof til eftertanke :-)

Hans Chr. Jensen
Sales manager

border

Vi er bestemt meget tilfredse. Det er et tankevækkende foredrag, som ikke kun fokuserer på en sag, men på læring generelt i forbindelse med personlige kriser. Og balancen mellem Finn Nørbygaards oplevelse og generelle betragtninger om mennesker, kriser og et nyt liv efter krisen er nøje afstemt og meget inspirerende fortalt. Et foredrag fint krydret med fortællinger og humor på den gode måde. Kan varmt anbefales.

Annette Johansen
Communication Manager

borderDu skal have tusinde tak for et super godt og meget inspirerende indlæg i går. Vi som arrangør var meget tilfredse, men det vigtigste var naturligvis, at vores gæster også var det og samstemmende udtrykte de stor begejstring for dig indlæg. Det som betagede de fleste var din hudløse ærlighed, men også det, at man rent faktisk kunne hælde lidt i rygsækken og få noget personligt udbytte ud af det.

Jeg kan kun anbefale dig til andre.

Bo Helligsøe, Direktør
Crescendo A/S

crescendo

borderForedraget med Finn Nørbygaard gik over alt forventning. Jeg tror
bl.a. at det skyldes at vi måske havde ventet noget mere ”klovn og
spas” end tilfældet faktisk var – og det var godt. Specielt det Finn
sagde om ”at stikke en finger i jorden, og overveje om det man gør
også er det rigtige”, havde ramt plet . Så jeg må sige at vi er meget
positive.

Peter Rasmussen, Kæde-direktør
VVS Butikken A/S

border

Business Danmark Fyn Afd. havde fornøjelsen af et arrangement med Finn Nørbygaard i november 2010.
Det var en super god aften, hvor vi følte, vi kom til at lære Finn rigtig godt at kende, og hørte hvordan man kommer oven på igen efter en kraftig økonomisk nedtur
Det var et show fyldt med humor og alvor i en rigtig god cocktail.

Henrik Buch, Salgsansvarlig
Business Danmark

border


Allerførst tak for en helt forrygende aften i aftes. Jeg synes at du serverede din historie på helt fantastisk vis. Selv om du på mange måder forsøgte at se det humoristiske i situationen syntes jeg også at du forstod at servere alvoren bag på en god og professionel facon. Tak for det. Efterfølgende talte jeg med mange som syntes at du havde leveret en flot præstation og ikke mindst selv tog ansvar for hvad der var sket.

Per Nøddebo Nielsen, Filialdirektør
Nordea Bank Danmark A/S
Faxe Afdeling

nordea


borderDet stevnske erhvervliv var samlet for at finde en ny struktur på erhvervslivets fælles interesser.
Med sin lune humor og selvironi, fik Finn Nørbygaard det stevnske erhvervsliv til at lytte intenst.

Pia Eilert, direktør
Turn UP


border
Tusind tak for et super indlæg. Alle udtrykte deres fulde tilfredshed med dit indlæg, og det blev iøvrigt diskuteret grundigt under middagen om aftenen.

Jørgen Heien, Chefkonsulent
Arberjdsgiversekretariatet

danskbyg


borderTAK for et fint oplæg - we were happy!

Søren Valbak, Direktør
Syddjurs Kommune

syddjurs


border


De fleste af os kender Finn Nørbygaard bedst fra den humoristiske side. I foredraget ”Tillykke med din krise” oplever vi ham på et dybere plan. Finn begejstrer os med sin meget personlige og ærlige beretning. Til tider kunne man have hørt en knappenål falde til jorden. På trods af de barske oplevelser formår Finn igen og igen at løfte stemningen med sin enestående humor. Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger efter vores kundemøde og kan varmt anbefale alle andre at engagere Finn som foredragsholder.

Tage Pedersen, Direktør
Sole Gruppen

1


borderDet var et super godt foredrag som fangede alle, og hvis der var nogen, som ikke var positive over for emnet og dig samt det der skete den gang, blev de fuldstændig omvendt.

Der var både stor ærlighed, alvor og sjov i foredraget, så det kunne ikke være bedre.

Gert Normann Andersen, Adm. Direktør
JD-Contractor A/S

jd-contractor


borderTusind tak for et super godt foredrag i fredags, alle taler meget begejstret om det, så vi er meget tilfredse.

Vibeke Thorup
Bankinvest

bankinvest


borderVi vil gerne sige dig tak for et fantastisk og ærligt indlæg på vort
forårsmøde den 14 april. Det var befriende at høre en fortælle om sine oplevelser med så stor indlevelsesevne som du havde, og at emnet samtidig var krydret med småanekdoter gjorde ikke oplevelsen mindre. Jeg er helt sikker på at alle vore medlemmer havde en uforglemmelig eftermiddag i dit selskab.

Søren Rasmussen, Direktør
DETF

detf


borderJeg fik mange positive og begejstrede tilbagemeldinger på dit foredrag, og du trak fulde huse, så det må siges at have været en succes.

Jeanette Weihrauch
Actebis Computer A/S

actebis


borderDit foredrag var meget medrivende fordi det var en personlig fortælling, som du med stort engagement –dyb alvor og alligevel dyb ironi og humor gav videre. Og så forstod du virkelig at holde publikum til ilden. Det betød at folk tog hjem med en rigtig god og positiv følelse – og det er vigtigt for vores succes som medlemsorganisation og event-maker. Tak for det. Dit indlæg fik også en meget positiv modtagelse blandt deltagerne.

Lene Halgaard, kommunikationsmedarbejder
it forum

itforum

border
"Mange tak for en super aften. Vores medlemmer har givet god respons, og jeg vil sige tak for dit selskab i aftes".

Klaus Hoffbeck
Lyngbygaard golf

lyngbygolf

border
Finn Nørbygaard fortæller hudløst ærligt om sit IT-Factory eventyr, som pludseligt forvandles til det værste mareridt.

Fortællingen er fasinerende og billedeligt fortalt, som en dansk spændingsfilm. Finn Nørbygaard tryllerbinder og fastholder sit publikum hele vejen igennem sin fortælling, og ikke mindst med sin selv-ironi´ske afslutning.

Skal opleves !

Bo Sachmann, Projektchef
Arbejdernes Landsbank

allogo


border"Foreningen har modtaget stort ros for Finns veloplagte foredrag, særligt omkring den personlige del og psykologien sammenholdt med Finns nærvær, komik, hygge og charme.
På vegne af Aabenraa Erhvervsforening giver jeg hermed mine bedste anbefalinger til kommende lyttere af foredraget.

Henning Skriver
Aabenraa Erhvervsforening


"Tak for rigtig god underholdning. Alle var meget begejstrede"

Ketty Thorup
Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn

sparekassen


borderTusind tak for en fantastisk flot præstation på vores arrangement Good Vibrations.

Du havde folk i din hule hånd efter få minutter. Dit nærvær og din timing i en meget personlig historie er helt uovertruffent godt. Det var fortællekunst i verdensklasse, med en masse livslektioner der gav stof til eftertanke. Din evne til at kombinere et tungt og seriøst emne med humor er fantastisk.

Det lange, stående bifald du modtog denne eftermiddag var fuldt fortjent.

De varmeste hilsner

Jesper Kjærgaard, Manager
Coachforum

coachforum

borderHan holdt et foredrag om humor og den rolle, den spiller i tilværelsen. Finn tog udgangspunkt i sit eget liv og førte os rundt i humorens mangfoldigheder med snilde og elegance, og foredraget var præget af glæde, engagement og positivitet. Finn Nørbygaard ”lagde” med sin helt særlige charme salen ned fra første øjeblik, og alle følte sig særdeles godt underholdt.

Jane Vinther
EUC Nordvest

euc

border" Dit indlæg på vores konference får top-top meldinger på evalueringsskemaet og der var en rigtig god stemning bagefter. Tak for din indsats."

Lars Iversen
Brugsforeningens Arbejdsgiverforening


brugs

border


Jeg vil meget gerne rose dig rigtig højt.
Vi har fået fantastiske tilbagemeldinger fra alle gæsterne.
Ingen tvivl om, at du har fået endnu flere fans.
Jeg tror folk var meget overraskede over, at se den "menneskelige" Finn og ikke bare den "Store entertainer".

Bettina Bresnov
Bromølle Kro

bromolle

borderTak for sidst. Det var et meget positivt foredrag, og alle var glade for
vores initiativ til vores generalforsamling.

Lene Havsteen
FOA

foa_logo1


border


Det var et utroligt godt foredrag og en meget "intim" oplevelse som jeg er sikker på, er en gave til dem der hørte på.
Det er helt sikkert en berigelse af den danske kultur at du er tilbage... så bare giv den gas! :-)

Michael Schoer
Regional Supply Chain Manager Global Logistics Asia, Pacific, MiddleEast & Africa
Chr. Hansen, Beijing, China

chr


border


Endnu engang tak for en uforglemmelig aften med dit åbenhjertige og nærværende foredrag!

Jeg blev selv meget rørt over din historie om eksistentielle spørgsmål i en krisetid og omprioritering af dine menneskelige værdier.
John Thodes, Formand
NLP-foreningen i Danmark

nlp-foreningens-logo

borderDer var rigtig postitiv respons efterfølgende fra de folk jeg talte med.
Det var åbenhjertigt, modigt, rørende, spændende, fængende. Blot nogle af de ord der blev sat på, ud over "en rar, sjov og underholdende mand".

Johnny Fravn, Managing Director
Djurslands Erhvervsråd

djursland


border


Ved evalueringen fik du spontant et kæmpe bifald, brede smil og en masse opadstrittende tommelfingre. (det skulle du have oplevet!!).

Dit skudsmål herfra lyder som følger:
”Aldeles fremragende – god tænding, tråd og i den grad eftertanke – pakket ind i herlig Nørbygaardsk humor”.
Arne Søgaard Kristiansen
Sydøstjyllands Politi og Syd & Sønderjyllands Politi

politi

border"Nordvestjysk lederforum havde et både tankevækkende og humoristisk indlæg af Finn Nørbygaard på Hotel Nr. Vinkel i Lemvig.
Med udgangspunkt i sine personlige erfaringer fra IT Factoryskandalen, gav Finn Nørbygaard tilhørerne noget at tænke over i forhold til hvordan man som menneske tackler store livskriser, hvordan man kommer videre og måske kan bruge krisen til at ændre sit liv. Hvordan en personlig krise kan vendes til noget positivt"

Norbert Ravnsbæk, Formand
Nordvestjydsk Lederforum

nvjlederforum_2lin

border


En uforglemmelig oplevelse med masser af Finn Nørbygaard afleveret med en
ærlighed, varme og et nærvær der kunne mærkes helt ned på de bageste rækker. Vi er så utrolig taknemmelige for din indsats.
Lis Heilskov, Koordinator
Danish Label Association


dla

border


Alle har rost dit indlæg. De syntes både, at det var interessant og spændende at få lidt "insider" viden om en sag, som har været så meget op i medierne, og at du gjorde det med en god blanding af alvor og humor.

Jeg var både meget berørt over at høre din historie og samtidig rigtig godt underholdt.

Charlotte Schwalm Wichel, Sekretær
Danish Crown A/S

logo_danishcrown
"Du fik også dagen derpå enorm ros. Flot! Tak!"

Formand for kuratorforeningen
Ole Borch, Partner
Bech-Bruun

border


Du formåede du at holde salen hen i åndeløs spænding.Dit foredrag på Aros gjorde et dybt indtryk på os alle.

Det var drama og det var dokumentar - afviklet af en særdeles nærværende og gribende entertainer.

Kunstnerisk set må det være i verdensklasse. Det var i alt fald din kunst, der berørte mig mest på Aros den dag. Tak for oplevelsen! Det var meget livsbekræftende!
Allan Bartram, Direktør, Partner
Bertram & Skakkebæk ApS

bertram_logo

border"Selv var jeg faktisk dybt berørt af din snak - den gik rent ind, og dukker stadig op i brudstykker.
Jeg kan også se af du i vores medlemmers evaluering scorer rigtig højt, så HIP HURRA"
Gitte Hartvig, Bestyrelsesmedlem
Dansk Rengørings Forening

border
Du har et helt basalt rigtig godt budskab, som du i den grad formår at få formidlet - dejligt krydret med både alvor og humor. Det var utroligt berigende at lytte til og du evnede i den grad at sætte tingene i perspektiv. Jeg vil igen sige dig tusind tak for dit bidrag til vores udviklingsdag

Anne-Marie Wolff, Boligsocial koordinator
Sønderborg Andelsboligforening


sab_logo

border


Du har et helt basalt rigtig godt budskab, som du i den grad formår at få formidlet - dejligt krydret med både alvor og humor. Det var utroligt berigende at lytte til og du evnede i den grad at sætte tingene i perspektiv. Jeg vil igen sige dig tusind tak for dit bidrag til vores udviklingsdag

Else Lund Jessen, Formand
Ældre Sagen i Bov.

aldre


border


Tak for i torsdags. Vi var meget tilfredse med dit foredrag. Vi syntes det var en spændende fortælling med substans og med et tilpas pift af humor. Der var generelt en rigtig god omtale af foredraget, blandt alle de andre tilstedeværende klubber, efterfølgende.

Ole Koldborg Jepsen, Sekretær
Distrikt 7, Round TableDer er kun positive tilkendegivelser fra vores kunder og ansatte. F.eks.:

"Meget autentisk bringer han os igennem hele følelsesregistret, både sjovt og alvorligt."
"Dygtigt gjort"
"Fantastisk"

Exhausto

border


Tusind tak for et formidabelt foredrag. Jeg er meget imponeret over dine evner til at gøre det spændende, vedkommende og ikke mindst rørende uden at blive rørstrømsk!

Så endnu en gang tak for en meget stor oplevelse.

Jette Lyng
Kanal Frederikshavn

kanalfr


border


"Vi var yderst tilfredse. Jeg kan kun fået positive meldinger retur. Det er tit sådan, at det kan måles med hvor opmærksomme mine kollegaer er. og der var helt stille. Der blev lyttet.

God måde at fortælle på og med plads til "spas". Hvilket jo også gør, at det bliver spændende at lytte til.

Så UG-plus herfra. Godt gået og god vind fremover."


Helle Kjerulff, Kommunikationschef
Skanska A/S

skanska


border


"Vi oplevede i DIAG Finn Nørbygaard levere et foredrag med en nærværende, Inspirerende og tankevækkende unik kobling mellem IT, personlig dyb krise, skoletiden, modløshed, håb, ny energi og så det hele udført med skæve vinkler og en god stænk selvironi og passende afstemt humor. Særdeles anbefalelsesværdig time i samvær med Finn."


Steen Andersen
DIAG


border


Vi var alle enige om at det var et supet godt foredrag du kom med.

Rundt i byen har folk også snakket om det og alle har været positive omkring det. Du gik ind under huden på nogen med din ærlighed. Altså ikke andet end ros til dig.


Betina Jepsen
Hoven friskole og børnehus støtteforening

border


"Tak for en super god aften"

Lisbeth Lunding
Pårup Aftenskole

border

Først og fremmest endnu engang tusind tak for et helt igennem og på alle måder fortræffeligt foredrag. Jeg må indrømme at det, på det personlige plan, har givet anledning til megen refleksion – tak for det!


Jens Gjødsbøl
Dronninglund Rotary Klub
Eventudvalget.

border

Vil lige på vegne af kundernes, Centrovice og egne vegne takke for et fantastisk foredrag i går.

Vi har allerede fået mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder og kolleger, som synes at arrangementet var fantastisk.

Endnu engang tak, hermed ****** stjerner vel og mærket samlet :-)

Lasse Beierholm, Centrovice

Spar Nord Bank A/S, Ålborg

BDO ScanRevision

Udenrigsministeriet/eksportrådet

Randers Produktionsskole

DADIF

Nykredit

LandboNord

Politilederforeningen

Give Handelsstandsforening

AOF

Landbo foreningen Limfjord

Agri Nord

Business College Syd

Region Syddanmarks Ledelsesakademi

Nordea, Rødding

Dansikring Direct

Toyota

Fyns Politi

Sparekassen Kronjylland

SKAT (Randers)

Solutors A/S

Sydbank

LOF A/S

Ribe Jernstøberi

Diba´s erhvervsklub

Starup F.C.

Lejerbo - HK Klubben

Business Danmark

Maskinmesterforeningen

LG - Ledernes Hovedorganisation

Karrierebar, Kbh.

Byggecentrum

Erhvervsakademi Dania

T26 A/S

DiBa Bank

Nordjysk Erhvervsråd

Sydbank

Backspin Business Danmark

Logimatic

Grafisk Arbejdsgiverforening

Siemens

Crescendo A/S

Super Brugsen

VVS-butikken A/S

Gjensidige Forsikring

Nordea Randers

Nordea Hjørring

Dansk Byggeri

Syddjurs Kommune

Sole Gruppen A/S

JD-Contractor A/S

Danvet K/S

DETF

Danske Bank

it-forum

Lyngbygaard Golf

Arbejdernes Landsbank

Aabenraa Erhvervsforening

Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn

Coachforum

EUC Nordvest

Brugsforeningens Arbejdsgiverforening

Bromølle Kro

Synergi, Færøerne

FOA

Chr. Hansen

Per Aarsleff

Danske Maskinstationer

Søllerød Grundejerforening

Nordea, Faxe

NLP-foreningen

Det danske Handelskammer, Beijing

Djurslands Erhvervsråd

Sydøstjyllands Politi og Syd & Sønderjyllands Politi.

Nordvestjydsk lederforum

Danish Label Association

Danish Crown

Kuratorforeningen

Bertram & Skakkebæk ApS

Dansk Rengøringsteknisk Forening

Sønderborg Andelsboligforening

Ældresagen i Bov.

Round Table, distrikt 7

Exhausto

Kanal Frederikshavn

Skanska A/S

DIAG

Hoven friskole og børnehus støtteforening

Plandent

AffaldPlus

Herlev Håndværkerforening

Diabetesforeningen

Frivilligrådet Faxe Kommune

Pårup Aftenskole

Diabetesforeningen

Horsens Sygehus

Coop

Rotary Club

Centrovice​

"Oplevelsen af et lykkeligt liv handler ikke om at undgå kriser, for det er umuligt, men udelukkende om hvordan man tackler dem"